学院简介
中国农业大学人文与发展学院成立于2002年,是在原人文社会科学学院、农村发展学院等院系(部)基础上组建的。目前已形成了合正规教育、培训和咨询为一体的综合性学科体系,有着广泛的国际交流、长期的对外合作和巨大的社会影响,在人才培养、科学研究和社会服务等诸多方面潜力无限。
系部设置
招生/教学
研究中心
学院的各类专题活动
教学/学术研究
2006-至今
成长的足迹/交流
文件/表格
当前位置: 主页 > 师资力量 > 媒体传播系

贾 鸥

时间:2013-02-27 00:00来源:未知 作者:cohdadmin点击:

姓名:贾鸥
性别:女
职称:讲师

个人简历:
毕业于上海大学艺术学专业(文学硕士),现任中国农业大学人文与发展学院媒体传播系教师。发表论文若干,参与各级科研课题及撰写专著、教材,曾编导故事类、实验及纪录影片参展、获奖。创作亦包括小说、影视剧本、戏剧、平面摄影等。

教学领域:剧本写作、外国文学等
研究方向:影视文学、外国文学、新锐艺术创作等
联系方式:jiaou@cau.edu.cn

Jia Ou,lecturer,graduated from Shanghai University of Arts Professional (MA), the same year started work in CAU.She has published some papers,participated in a number of research projects. She also has written several monographs and textbooks, directed various films or videos which were shown or got awards on festivals.Her works includes novels,film and television scripts,theater dramas and graphic photography.

Teaching areas: Writing screenplays, Foreign literature,etc.
Research areas: Film and Television Literature,Foreign literature, Cutting-edge artistic creation,etc.